top of page
Duo XD 1.jpg

Luistershow met de nieuwe Avantgarde Acoustic Mezzo G3 luidsprekers in combinatie met de Kondo Gakuoh 2 300b buizen monoblokken en G70i voorversterker. Primeur voor de Benelux!

We hebben weer iets moois en unieks voor de liefhebbers, namelijk de Avantgarde Acoustic Mezzo G3, de nieuwste telg van Avantgarde Acoustic waar we allemaal op zaten te wachten! We gaan deze prachtige luidsprekers aansturen met zo'n beetje het mooiste op buizengebied, de Kondo Gakuoh 2 monoblokken en G70i voorversterker, ook een primeur in de Benelux. Dit belooft echt een feest te worden, dus grijp je kans om deze unieke combinatie te beluisteren.


  • Avantgarde Acoustic Mezzo G3 - de nieuwste generatie Mezzo van Avantgarde- opvolger van de XD serie, compleet vernieuwd en verbeterd!

  • Kondo Gakuoh 2 - de nieuwste 300b buizen monoblokken van Kondo!

  • Kondo G70i -de laatste versie van de G70 buizen voorversterker van Kondo.

  • Request Audio the Raptor muziekserver en de Hifi Rose RS130 icm met een McIntosh MDA200 dac

  • De inktzwarte en stille achtergrond wordt verzorgt door een Audes ST3000 Power conditioner


Er zullen hapjes en drankjes aanwezig zijn en hopen op een beetje lekker weer ook, zodat we buiten tussen de ahhh's, ohhh's en wow's door even bij kunnen praten. :-)


Wij werken vanuit huis, en de show vindt plaats in het bijgebouw van de woning. Gratis parkeren kan op straat, of bij de Lidl supermarkt aan de overkant (2 gratis laadpalen).


Even aanmelden wordt op prijs gesteld en kan via de mail naar menno@highender.nl


Tot volgende week!

Datum: Zaterdag 20 April tussen 11:00 en 16:00

Locatie: Highender, Keppelseweg 42, 7009 AA Doetinchem

Comments


Featured Posts

Search by Tags

Er zijn nog geen tags.
bottom of page