top of page
IMG_0662.jpg

Your dreams merge here....

Onze merken

Hieronder een overzicht van onze met zorg geselecteerde merken

Marble Surface

Highender Audio is ontstaan vanuit de passie voor muziek en muziekweergave via een audiosysteem. Vooral het herbeleven van een muzikaal evenement in je eigen privé sfeer was een drijfveer om Highender toentertijd te starten. Door het jarenlange testen en zoeken naar magische combinaties van componenten ben ik tot de conclusie gekomen dat er niet 1 heilige graal is maar veel meer muzikale combinaties mogelijk zijn om een geweldig klinkende audio set te creëren.

Vanuit bovenstaande gedachte heb ik een aantal merken om me heen verzameld, waarmee ik denk dat je het herbeleven van een muzikaal evenement het dichtst kunt benaderen. Op de tweede plaats zien deze produkten er ook nog eens heel fraai uit.

Naast het leveren van nieuwe apparatuur vanuit bovenstaande merkenpool, kan ik vaak ook andere merken nieuw leveren. Dit, omdat ik ook veel ervaring heb met het aanbieden van gebruikte apparatuur, die ik veelal betrek van bekende importeurs. Hierdoor heb ik een wereldwijd netwerk opgebouwd en is nee-verkopen eigenlijk onmogelijk. Dus aarzel niet om te informeren naar je wensen, ook al vindt je dit niet terug op de website.

"Thank you for your service and advise, I am now enjoying music much more than I did with my old system. The Avantgarde Acoustic Duo XD's and Kondo Overture PM2I is a joy to listen to."

Client from Germany

bottom of page